resim
Weston James Earl McKennie
Takım:Juventus
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:ABD
  • 37
    son dönemde amerikalılar arasında çok ciddi bir futbola eğilim var. önümüz yeniden dünya kupası, bir yandan messi de abd’de.

    eğer mckennie’yi alacaksak bunu da iyi kullanmak lazım. sadece formalarımızın değil, bütün ürünlerimizin amerikalı mağazalarda az çok bulunması gerek. adamların alım gücü o kadar yüksek ki, harcayacakları $200 onlar için büyük meblağlar olmasa da o piyasada ciro yapmak bizim için büyük artı demek.

    bunun yanında, nike’la olan yüklü sponsorluk anlaşmamız da bitmek üzere. nike ne kadar çok forma satarsa benzer şartlarda anlaşma imzalamamız o kadar mümkün. weston amerikalı gençlerin sevdiği, takip ettiği bir isim. neden olmasın…

    son olarak, bizim tribünlerimiz gerçekten hiçbiryerde yok. bu yaz türkiye gelmeden hemen önce bir fc dallas maçına gitmiştik oğlumla. çok eğlenmişti. geldikten sonra ise fenerbahçe maçına gittik; adeta kendini kaybetti. 25-30 bin kişi vardı onların tribünlerinde de ama bizim ve onların ambiyansı kıyas bile kabul etmiyor. bunlar paraya dönüştürülebilecek şeyler.

    mckennie gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama kulübün artık pazarlama işinde daha bilinçli ve güçlü olmasını istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın