resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 953
    kendisi hakkında ilk yorumumu yapacağım bu entry ile. açıkçası fenerbahçe futbolcusu olması ve henüz 18 yaşına girmesi sebebiyle bir süre izlemeden yorum yapmak istemedim. fakat artık bir iki kelam edip yine uzuuun süre kendisi hakkında konuşmak istemiyorum.

    sağlam yetenekli mi? kesinlikle. aksini asla iddia etmem. arda için iki sınav maçı vardı. 16 haziran 2023 letonya türkiye maçı ve 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı. ikisinde de casper modunda takıldı. bizim maçta kazımcan kendisini paralize etti. milli maçta cengiz ve arda’nın açığı kapanacak diye hakan ve orkun neredeyse stopere döndü. çünkü ne hücum preste varlar ne defansta ne de ön alanda başlayan savunmada. ikisi 9 kişi bıraktılar takımı. öte yandan arda’nın ilk yarı attığı bir pas var mesela top döne döne garip bir açıyla gitti adrese. orada diyorsun bu çocuk yetenekli. ama şimdilik o kadar işte. 2006 yazında 19 yaşındaki arda turan manisaspor macerası sonrası dönmüş, eşleşme boyu mleda boleslav’ın içinden geçerek başlamıştı galatasaray kariyerine. hani fenerli medya ve taraftarlar şimdiden bu arda’yı bizim koca kafanın falan önüne koydular ya daha o raddenin uzağından da uzağındayız.

    özetle bence de özel yeteneği var. ama oyunundaki küresel yaşıtlarına göre çok fazla olan zaaflarını geliştirmek yerine mert hakan’ı örnek alıp ağzı çalıştırır, kendisini muhtemelen bu zaafları yüzünden 90 dk. oynatmayan 70 yaşındaki hocasını taraftar önüne atacak hareketler yapmaya devam ederse potansiyelinin ve beklenenin çok çok altında kalır. umarım fener’den gerçekten gider. kendisi adına da iyi olur. bize de olası sorun çıkarma durumu oluşmaz böylece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın