• 19
    çok dikkat etmemiz gereken bir takımla oynayacağız.

    30 mart 2021 türkiye letonya maçında 3-1 öne geçmemize rağmen maçı bırakmayıp 3-3'e getiren ve beraberlikle ayrılan bir letonya vardı. duran toplarla sonuca gitmeye çalışan ve fiziksel üstünlüklerini inanılmaz derecede kullanan bir ekipti. tabi laubaliliğimiz sonucu puan kaybetmiştik ama letonların da çok iyi mücadele ettiğini söylemeliyim.

    bu maçta da ona benzer bir senaryo olacaktır. yani kerem, hakan, cengiz, arda gibi klas oyuncularımızla goller bulacağız ama yine bunların fiziksel dezavantajları yüzünden orta sahayı kaybederek tehlikeli pozisyonlar verip, gol veya goller de yiyeceğiz. mesela duran toptan kafa golü yiyeceğimizi şimdiden görebiliyorum.*

    ha şunu da itiraf etmeliyim ki, yıllardır milli takımın maçlarını hevesli bir şekilde izlemiyorum. fenerbahçe, beşiktaş gibi kulüplerin ortamı geren imalarından ve bir sürü saçmalıklarından dolayı futbolcularını bile görecek mide bırakmıyorlar. en basitinden ismail yüksek gibi biri oyuna girerse, nasıl hevesli bir şekilde izleyebilirim ki? herifler resmen türkçülüğümüzü, hırsımızı elimizden almışlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın