resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1554
    etkili ve sakin konuşan yöneticimiz. medyayla iletişimini ve sık sık röportaj vermesini olumlu buluyorum. sık sık konuşarak taraftarın gereksiz beklentilere girmesini ve yalan haberlerin peşine sürüklenmesini engelliyor. böyle sakin konuşmaya devam ettiği sürece isterse her gün program yapsın, hatta kendi youtube kanalını açıp her gün gündem bilgilendirmesi yapsın, neden rahatsız olunuyor? kimseye salça olmadan çıkıp sakin sakin projelerimizi ve kimlere ilgimiz olup olmadığını anlatıyor işte, daha ne isteniyor anlamıyorum.

    ali koç ve anç de sık sık konuşuyorlar evet, ama onlar her konuşmalarında birilerine sataşıyorlar ve ortalığı geriyorlar, aradaki farkı anlamak gerekiyor. taraftarlarını kandırmaya çalışıyorlar. bu ikisi sık konuşuyor diye sık konuşmak kötü bir şey olmaz.

    örneğin ludovic blas ile ilgimiz olmadığını söylemiş. bir beklentim ve isteğim vardı oyuncuya karşı. başkan bu açıklamayı yapmasaydı 3 ay boyunca blas bekleyecektim, hayal kuracaktım boş yere. birsürü yalan habere de inanacaktım. yalanlarla değil gerçeklerle yüzleştim. bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum.
    https://twitter.com/...648200049754113?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın