resim
Moussa Dembélé
Takım:Al-Ettifaq
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 204
    altyapıyı psg’de almış fransız forvet.

    icardi bilinmezi sürerken ondan bağımsız bir şekilde kadroya katılmalı. bonservisinin elinde olması büyük avantaj. varsayım hesabı yaparsak 4 milyon € imza parası ve 3 milyon garanti ücretten kontrat yapıldı diyelim. her şeyden önce bu kalitede bi forvet ararsanız kapıyı 10 milyon € dan açarlar. imza parası bu yüzden pek mühim değil. bonservis olarak düşünün. ayrıca oyuncu henüz 26 yaşında ve iyi bir sezondan sonra ilerisi için bonservis getirerek satılabilir. bizden sonra en az 2 farklı takımda kontrat yapar.

    oyun yapısı gereği niang’ların, gomis’lerin ligin içinden geçtiği yerde çok rahat performans alırsınız. ligimiz için uygun bir forvet. zayıf anadolu stoperlerine büyük üstünlük kurar.

    tek merak konusu icardi’nin geldiği durumda yedek kalmayı sorun edip etmeyişi olur. lyon’da kontrat probleminden dolayı yeteri kadar süre alamamış oyuncu gittiği yerde ilk forvet olmak isteyebilir. şunu da belirtmek gerekir ki oyuncu mental anlamda sorunlu bir tip değil gibi. kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmemiş. sezon başı ortalama 2-3 sarı kartı var. en kötü kenardan gözü kapalı sahaya atabilecek kadar güvenilir bir oyuncu. umarım alınabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın