resim
Zeki Önder Özen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 557
    (bkz: önder özen/@mithrandiris)

    gizli galatasaray fobisini ve düşmanlığını sevmesem de bilgiye dayalı konuşmalarını takibe değer bulurum.

    yukarıdaki girdi de ''bir takımdaki oyuncuların çoğunluğunun daha önce avrupa'da iyi liglerden birinde oynamış olma ortak paydası'' ana konulu belirttiklerinde haklılık noktaları var.

    atladığı önemli konu şu: antrenörün de örnek alınan ligde oynamış/takım çalıştırmış/dilini konuşuyor olması büyük avantaj tabii ki. dolayısıyla bu bağlamda fenerbahçe, beşiktaş'a göre daha doğru yapıyor. brezilya ligini baz almak o kadar kötü bir fikir değil fenerbahçe için. jesus o ligte şampiyonluk aldı ve ana dili portekizce. fenerin genlerinde bu var; daha önce didi ve zico zamanlarında alınmış şampiyonlukları var.
    anladığım kadarıyla kendisi aziz yıldırımcı ve vizyon başkan tarafından değer görmediği için kırgın. her şekilde endirek olarak yeriyor/eleştiriyor feneri. avrupa dururken, neden brezilya seçiliyor diyebilirdi belki..

    hala saygı gördüğü için koruduğu esas beşiktaş bu konuda yanlışı yapmıştır. şenol güneş'in ingiltere ile ne alakası var? ısmael'e sabır etmiş olsalardı tamam derdim ama günü kurtardılar. her zaman vasat bir sezon hazırlayıcısı ve kulüp takımı oluşturucusu olan güneş'in defoları bu yıl ortaya çıkacak.

    çekinme özden, doğruyu tam söyle. hem ülke, hem oyuncu seçimi, hem de antrenör bazında doğruyu tek galatasaray yapmıştır demen lazım. argüman tamam da anafikre ulaşmada fanatiklik göze perde indiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın