• 12
    hanımla çocuğu yazlığa attım, ben evde yalnız kalmaktayım. bu bakımdan şampiyon olduğumuz günden beri aspor'u açıp uyuyorum. ara ara uyanıp gollere falan bakıyorum. italya ligi, ispanya ligi golleri falan derken son sayfa diye bir programa denk geldim. şampiyon olduğumuzdan beri her gece yatarken göz ucuyla izliyorum. bir kadın sunucu var ve yorumcular sürekli değişiyor. dün akşam bu amcamız ve yılmaz vural vardı. bu amcamızın bir yorumları var aman allahım.
    birinci olarak nelsson sais'den iyi bir stoper değilmiş. galatasaray nelsson'u 16 milyon avroya verip yerine sais'i 3 milyon avroya çekse yadırganmazmış. sais daha kariyerliymiş ve dünya kupası görmüş hatta çok iyi oynamış. nelsson sıradan bir stopermiş ve yeri kolay dolarmış.
    sonra ikinci bombayı patlattı. türkiye'ye gelen en iyi stoper kim min-jae olmuş ona göre.
    işte burada algı kastığını anlayabiliyorsunuz.
    ya nelsson 24 yaşında, min-jae 26 yaşında, sais 33 yaşında.
    min-jae burada öyle uçan kaçan bir performans vermeden transfer yaptı ve potansiyeline ulaştı.
    nelsson kendisinden 2 yaş küçük ve burada şampiyonluk tecrübesi yaşadı. eğer nelsson'a 25 verecek olan kulüp varsa potansiyeli için verecek. kaldı ki kendini de kanıtladı gayet. geçen sene avrupa ligi maçlarında da çatır çatır top oynadı.
    sais için yorum yapmayacağım gereksiz olacak.
    kim olduğuna baktım tanımıyorum çünkü kendisini. çok görev almış futbol içinde. bu kadar futbol içinde kalıp yanlış ve taraflı yorum yapması art niyettir.
    ha unuttum marcao'ya da geçirdi. sevilla ıskartaya çıkarmış 3 milyon avro versek geri alırmışız çünkü yetersizmiş.
    bu amcamız da futbolun içinde kalan futbol fakiri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın