aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Eren Aydın
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 241
    her zaman söylediğim bir şey var eren için de geçerli. 2. veya 3. lig seviyesine kiralamaktansa maçlarda süre almadan as takımımızla antrenmana çıkması kendisi için daha hayırlıdır. icardi ile gomis ile ve hatta seferovic ile antrenman yapmak, patates tarlası sahalarda pas vermek bile imkansızken maç yapmaktan her türlü iyidir. illa süre alsın istiyorsak hollanda veya belçika 2. liglerine kiralamak daha iyi.

    eren belki maç tecrübesi kazandı ama kendi teknik ne taktik ne de forvet bilgisi namına hiçbir şey öğrenmedi bu sene. hatta geçen seneye göre geriye gitmiştir tekniği muhtemelen. çünkü alt liglerde bir takım ezberler oluşuyor ve tek düze oyuncu oluyorsun bizim ülkemizde. kerem örneğine bakacak olursak kerem belli başlı meziyetleri olan ama bu özelliklerini hiç geliştirmemiş bir oyuncuydu. bize katıldığından beri her gün bu özelliklerini geliştirip yeni özellikler ekleyerek bugün olduğu oyuncu oldu.

    bu alt liglere oyuncu kiralama konusunda büyük bir yanılgımız var ve bunu düzeltmemiz gerek. stoper ve kalecileri belki kiralayabiliriz ama geri kalan mevkilerin oyuncularını bizim ülkemizde alt liglere kiralamak çok çok büyük bir hata.
App Store'dan indirin Google Play'den alın