resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 834
    2022-2023 sezonunda oynadığı maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmış ve abartılan birçok oyuncuyu adeta cebinden çıkarmıştır. tıpkı 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçında arda güler'e yaptığı gibi.

    fenerbahçe maçında arda güler'e yaptıkları birçok yönden çok önemliydi.

    ezel dizisinde kenan birkan'ın kirli işlerini yapan temmuz adında biri vardı. kenan birkan'ın talimatıyla ezel'i alıp patronunun yanına götürecekti. ezel'in yanında da her zaman ki gibi ramiz dayı vardı. neyse, tam götürecekleri sırada, temmuz'un üzerine lazerli silahlar doğruluyor. silahlardan biri de kerpeten ali'nin elindeydi. sonrasında şu konuşmalar yapılıyor:

    ezel: "niye geldiler dayı?"
    ramiz : "niye mi? bu adamı(temmuz'dan bahsediyor) ilk gördüğümde anladım. bu adam başka, bu adam başka! ama ali..."
    ezel: "ali onu bıçakladı."
    ramiz: "hı"
    ezel: "ali onun yenilmezliğini kırdı. üstünlüğü bize geçirdi."

    işte en önemli kısım da buydu. kazımcan, arda üzerindeki dokunulmazlığı kırdı. rakip futbolcuların medya korkusundan dokunamadığı çocuğu pert etti pert. öyle bir pert etti ki çocuk ne yapacağını şaşırdı. 60-70 metreden şut çeker hale getirdi ve en sonunda da yedek kulübesinin yolunu gösterdi!

    bunun yanında bizlere güven verdi, genel anlamda defansta çok sağlam durduğundan dolayı eminim ki birçok avrupa kulüplerinin dikkatini çekti ve tüm bunların yanında inanılmaz bir özgüven kazandı.

    o yüzden fenerbahçe maçında yaptıklarını küçük görmeyin. tek sefere mahsus olduğunu düşünmeyin. kazımcan bu maçla birlikte level atladı. adım adım gelecek ve onun ayak seslerini hep birlikte duyacağız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın