resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6646
    bizimle yolu tam zamanında kesişmiş hocamız. kötü geçen bir sezonun üstüne gelmesi bence, şampiyonluğu az farkla kaçırmış, iyi bir kadroya gelmesinden iyidir. sezon başı takım doğru dürüst top oynamıyor, kadro yeterli mi diye tartışırken hem hocanın doğru oyunu bulması, üstüne gelen transferler ile takım makineye bağladı ve rekorlarla şampiyonluk geldi.
    okan hoca yapısı itibariyle kulüp ve yönetim ile de çok uyumlu. işine odaklanan, hep daha iyisini yapmaya çalışan, winner bir karakter. takımı yönetme konusunda da bence oldukça başarılı, bu kadar kariyerli, genç adamı bir hedefe odaklayıp, istediğini alabilmek kolay değil. bu yıl yapılan onca kötülüğe ve oyuna rağmen gelen şampiyonlukta benim için aslan payı kendisinindir.
    gelelim önümüzdeki sezona. hoca ve erden timur bizde öyle bir izlenim bıraktı ki, en iyisini en doğrusunu yapacaklarına inancımız tam. hoca bizim kültürümüzü iyi bildiği, hatta bizim kültürümüzde yetiştiği için, bizden önceki takımlarında da avrupa maçlarına ne kadar önem verdiğini biliyoruz. yani şampiyonlar liginde, avrupada başarıyı hepimizden çok istediğini düşünüyorum. çalışmalarını da buna paralel yapıyordur. çünkü bence bu yıl çok daha kritik bu yıl da iyi bir kadro ile şampiyon olursak, uzun süreli bir dominasyon başlatacağız inşallah. bu takımın başında da okan hocamın olması en büyük temennim olacak.

    başarıların daim olsun hocam. inşallah sen bize, biz sana iyi gelmeye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın