resim
Francisco Cagigao Souto
Görev:Scout Şefi
Takım:Galatasaray
Yaş:54
Uyruk:İspanya
  • 14
    francis cagigao, futbol dünyasında tanınan ve saygı gören bir isim.

    cagigao futbolculuk kariyerine 1987 yılında arsenal altyapısında start verdi. ancak oyunculuk kariyeri uzun sürmedi. 1996 yılında "the gunners'a" tekrar dönen cagigao, kulübün scout ekibinde görev yapmaya başladı. yetenekli oyuncuları keşfetme ve takımın transfer politikalarına katkı sağlama konusunda uzmanlaştı, 2019'da chef scout oldu ve tam 24 yıl arsenal'in scout departmanında en üst seviyede görev yaptı.

    cagigao, arsenal'deki görevi boyunca birçok başarılı transferin arkasındaki isim oldu. özellikle güney amerika ve ispanya'da yetenekli genç futbolcuları keşfetmedeki becerisiyle tanındı. örneğin, cesc fabregas, hector bellerin ve gabriel martinelli gibi oyuncuları arsenal'e kazandıran isimlerden biriydi. hatta lionel messi'yi bile arsenal'e getirmeye çok yaklaşmıştı!

    cagigao'nun en dikkat çeken başarılarından biri, arsenal'in 2003-2004 sezonunda premier league şampiyonu olduğu efsanevi "ınvincibles" (yenilmezler) takımının oluşturulmasında rol oynamasıydı. o dönemde arsène wenger'in yanında çalışan cagigao, efsane menajerin ekibindeki en önemli çalışanlardan biriydi.

    francis cagigao, futbol dünyasında genellikle genç yetenekleri keşfetme ve transferlerdeki uzmanlığıyla bilinen bir isim. oyuncu izleme ve keşif konusundaki derin bilgisi ve ağırbaşlılığıyla tanınır. kariyeri boyunca birçok başarılı oyuncunun kariyerine katkıda bulunmuş ve kulüplerin başarılarına katkı sağlamıştır.

    https://youtu.be/kIQdhdAV-Vg
    https://youtu.be/cEBie3lDP1U
    https://www.bbc.com/sport/football/54050027
    https://www.cbssports.com/...l-transfer-triumphs/

    galatasaray'a hayırlı olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın