resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4598
    sinan yılmaz'ın incelemesinde çözülemeyecek sorunlardan bahsetmediği futbolcudur. incelemede kısaca diyor ki sağ ayak tekniği iyi, oyun görüşü iyi ama bunları kullanmamakta ısrarcı olan bir futbolcu. bencil ve tuhaf bir ayağının üstüyle abanma ısrarı var topçunun. bunları yapmamaya ikna etmeyi başaran bir hocayla iyi bir golcüye dönüşebilir. zaten biz potansiyelini gördük bu oyuncunun.

    mohamed pas atmasını beceremeyen, oyun görüşü olmayan, gol atmasını beceremeyen bir futbolcu değil aksine bilerek yapmıyor bunu. mısır'da çok pohpohlanmasından kaynaklı olabilir, fatih terim'in gol atamıyor diye bir zaman uyguladığı muameleden kaynaklı olabilir, direk kişiliğinden kaynaklı olabilir. ya da bunların hepsinin toplamı da olabilir. sonuç olarak bencilliğinden kötü oynayan bir futbolcu mostafa mohamed.

    ha benim bu adam kişiliğini düzeltsin diye bekleyecek kadar sabrım var mı? bu sene gördüklerimden sonra çıta çok yükseldiği için pek yok açıkçası.

    edit: yanlış anlaşılmasın sinan yılmaz ne dese doğrudur diye değil, ben de bunları galatasaray'da oynarken gördüğüm için söylüyorum. sinan yılmaz takip ettiğim bir insan bile değil, buradan gördüm incelediğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın