• 185
    gecen sezonun altin 11'i su sekildeydi ve gbkz'lar kuvvetle muhtemel seneye bizimle olmayacak ya da dogrudan 11 oyuncumuz olarak dusunulmeyecek oyuncular:

    ------------muslera------------
    boey---nelsson--apo---kazim?
    ------torreira--oliviera--------
    rashica----mertens-----kerem
    ------------icardi---------------

    mertens'i soru isaretli olarak dusunuyorum, cunku yasi cok ilerledi ancak orada canavar bir zaniolo bekliyor. peki bu durum isiginda bizi nasil bir yaz transfer donemi bekliyor ona bakalim.

    --> rashica'nin cok onemli oldugunu dusunmekle birlikte ne yazik ki bize yedireceklerini dusunmuyorum.
    --> icardi muhtesem bir ruyaydi, yasandi ve ne yazik ki bitti. bu sezonun ardindan ne yazik ki bize yar olmayacaktir. eylul basina kadar bu transfer sarkarsa ki imkansiz, bu durumda da biz ve bu transfer hikayesi cok yipranmis olacak. dolayisiyla bu bir ruyaydi ve bitti gozuyle bakiyorum.

    peki, erden bey'in de dedigi uzere gecen seneden de iyi bir kadro kuracagiz mesajindan yola cikarak bu yaz doneminden ne beklemeliyiz.

    - no name bir sag bek ve dubois eger ayriliacaksa bir sag bek transferi daha elzem.
    - stoper, ross kenarda yatirim olarak duruyor, bir tane daha avrupa'da mac sayisi yuksek olan potansiyelli bir yabanci stoper takviyesi sart.
    - sol bek alinacak, adekugbe hatay'a donecek ve biz de oraya bir canavar sol bek cozecegiz.
    - torreira'nin yanina cigerli ve ayagi bir merkez orta saha da alinacak.
    - rashica olmaz ise, rashica profiline cok yakin bir kanat sart.
    - ve forvet... iki tane ilk 11'e gozumuz kapali yazabilecegimiz oyuncuya ihtiyacimiz olacak. birini derhal kadroya katarken, diger icin icardi formulunu uygulayarak bekleyebiliriz.

    kiraliktan donecek oyunculardan kadroya ya bir yaz kampi gorsun ona gore karar verelim diyebilecegim tek isim morutan, onun disinda yerlisi yabancisi herkesin yolu acik olsun.

    yerli transferi icin de bir kaleci, bir ya da iki orta saha, bir de forvet yedeklemek cok mantikli olacaktir.

    al, parlat, sat modeli yillardir hayalini kurdugumuz ve ilk kez gercekten elimizdeki yerli yabanci isimleri bu dogrultuda kullandigimiz bir donemi geride biraktik. ne yazik ki ne ligimiz bir avrupa ligi kadar cezbedici ne de biz real madrid'iz, dolayisiyla degerini bulan oyuncular satilacak ve yeri en az gecen seneki gibi bir yaklasimla catir catir doldurulacak.

    biz son 10 ayda taraftar olarak elimizden geleni yaptik, simdi yeniden arkamiza yaslanip mevcut yonetime guvenme zamani.

    allah transfer sansi konusunda yanimizda olsun, onumuzdeki sezonun sonu da sampiyonluk olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın