• 6728
    13 haziran 2023 tarihi itibariyle geriye donuk son 10 yilda 12 farkli teknik adamla calismis ve 16 kere teknik direktor degisikligi yapmis takim. bu sebeple avrupa arenasindan taninmis birisini getirmelerinin mumkun olmadigini dusunuyorum. zira cok kotu bir reputasyonlari var, kimse tutunamiyor ve buyuk baski var.

    getirebilecekleri yabancilar da en fazla, kariyerlerini bir 7-8 milyon euro arasinda bir bedel karsiliginda yakmaya hazir kisiler olmalilar. lucescu gibi.

    yerlilerden getirebilecekleri emre belozoglu veya sergen yalcin da bu kaosun icine ne kadar girmek isterler tartisilir ancak yine de en guclu adaylar olarak gozukuyorlar.

    bu nedenle ali koc'un neden daha hoca belli degilken transfer yaptigini gayet anlayabiliyorum. neden futbol takimi uzerinden degil de medya ve tff yonunden calismalar yaptigini anlayabiliyorum.

    2023-24 sezonunda sampiyon dahi olsalar devamlilik yaratacak bir kadro da kuramayacaklardir cunku bu sene gozlerini karartip ffp'yi de dikkate almayacaklarini belirtiyorlar.

    dibe batislarini izlemekten keyif aliyorum. dilerim sike yaptiklari sezon dusemedikleri alt lige, birkac seneye hakede hakede duserler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın