resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4574
    zamalek- kulübüyle ayrılmak için mental sorunlar yarattı, kavga etti, fransaya gitmek için diretti, son anda işler olmayınca galatasaray’a kırdı. zamalek peşinden zehir zemberek açıklamalarla evrakların bile uygun olmadığını söylese de usule uygun çıktı.
    galatasaray- hızlı başladı çabuk düştü, gece hayatına sarınca ailesi apar topar mısırdan getirtildi, hakkında profosyonel olmayan iddalar olunca kadrodan kesik yedi, yedikçe daha da demoralize oldu. hep istediği fransa için son zamanlar takımla ipleri kopardı.
    nantes- çok istediği fransaya gitti, oklar pozlar, hızlı başladı, yine çabuk düştü. düştükçe durmadı, devam etti. kasım aralık gibi kesin kullanılır dediğimiz opsiyon, ligden düşme maçlarında can çekişen takımını lgbt desenli forma giymemek için bırakınca kadro dışı kaldı. zaten ay mart olduğunda anlamıştık opsiyonun kullanılmayacağını garantilemiş oldu.

    bilmiyorum 3 takımda da psikolojik sorunlar yaşayıp en son sağlam tam bir sezon ne zaman oynadığını hatırlamazken bence sorunu çok uzakta aramaması gerekiyor. star olmadan kendini star sananlarla bu iş çok zor. bilmiyorum belki sert eleştiriyorum çünkü kendisinden umudum da çok büyüktü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın