resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 172
    adana demirspor'a göze hoş gelen futbol oynatan genç teknik adam.

    cesurca bir oyun planı var akdeniz ekibinin. seri paslar, ön alanda baskı vs. derken bol bol pozisyonlara giriyorlar.

    fenerbahçe'ye geçtiyse onlar adına en azından kötü olmayan bir hamle olarak görürüm. ama öyle ama böyle bir teknik direktör getirecekler. sergen yalçın ve montella onlar için en ideali duruyordu. ikisi de prese dayalı ve pozisyon zenginliği olan takımlar oluşturuyor. zaten bizim ligin kalitesi malum, böyle bir takımsanız çoğu maçı çözüyorsunuz.

    ama her şey kağıt üzerindeki gibi kolay olmuyor. bu işin bir ton dinamiği var. adana demir ile fenebahçe arasında hedefler ve baskı açısından çok fark var. bunun dışında iyi bir kadro kurmak, o kadronun iyi anlaşması, futbolcularla iyi bir diyalog kurmak gibi zor süreçler gerekli.

    abdullah avcı, lucescu vs. çok boş hamleler olurdu. sergen ve montella ise bir sürü belirsizlikleri barındıran ümitvari isimler. fenerbahçe'ye geldiyse inşallah başarılı olamaz ama bizi çok da ilgilendiren bir şey yok ortada.

    bizim plan basit: bu sezonun üzerine biraz daha katkı yapmak. zaten hiçbir takım, teknik direktör değişikliği ve 3-4 transferle mevcut durumumuzu bile geçemez. o işler öyle kolay olmuyor. bizim takım ritmini bulduğunda ligin ilk devresinin sonları gelmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın