• 258
    arkadaşlar bu kadın akıllı bir kadın. başta öncelikle zeki bir iş kadını/insanı.

    arjantin'de masterchief sunuyor şu anda ve tv'de düzenli olarak programı olan bir insan. arabistan'da para olduğunu ama hayat olmadığını da biliyor. plaza rooflarına veya iç mekana dayalı hayat yıldız hayatı değildir.

    ıcardi ile burada rockstar muamelesi görüyorlar. rock yıldızlarının ne dehşet bir hayat sürdüğünü biliyorsunuzdur. bunu en iyi yaşayacakları dünyadaki 10 şehirden biri istanbul.

    şimdi bu iş sadece icardi'nin dahil olacağı avrupa kupalarına aday bir kadro ve kupa projesi ile sonuçlanmaz.

    bu kadına arap çöllerinde alamayacağı başarı ve tatmin hissini yaşatacak projeler gerekli.

    erten timur'un yerinde olsam kadının kariyeri içinde birşeyler düşünürdüm. nef'in dubai'deki projesi mesela, oraya reklam yüzü yapar, bir prim ve hisse ayarlar, icardi'yi bir kaç etkinliğe getirtir 35 36 sonrası için arabistan kariyerine hazırlamasına yardımcı olurdum.

    avrupa için bir konut projesi varsa kadına da %1 olsa hisse verirdim filan falan yani, kadına başarı ve iş planıyla gitmeniz gerekiyor.

    arapların basacağı parayı gene kabul eder, daha yüksek kaşe ile 5 - 6 sonra olarak. her yaz erden timur ve nef projeleri ve gs hazırlık kampı projeleriyle arap bölgesinde kaşeyi yükselterek.

    araplar parayı verir ama iş hayatı tatminini ve kazanma keyfini veremez. o bambaşka bir ticaret refleksidir ve bir kere bulaştı mı geçmiş olsun *

    bu kadar basit bakın renktaşlar 10 dakika sürdü yol haritası çizmek. erden timur ile yollarımız keşisseydi nef'e + 2 milyar $ daha derdim kapasite olarak *
App Store'dan indirin Google Play'den alın