resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 96
    iyi oyuncu mudur, iyi oyuncudur. ben beğenirim. arjantin milli takımının her maçını izlemeye çalışan biri olarak paredes’i oynadığı maçlarda genelde hep beğenmişimdir. eğer torrera-paredes defansif kaçar, topal-josef gibi olurlar endişesiyle soğuk bakılıyorsa yanlış olur. paredes ortalama üstü bir servis yeteneği vardır. diyagonal atar, hat kıran paslar çıkarır. kutuya girip skor da bulabilir. torreira da iyi pasör zaten. göstermiyorlar sadece. o açıdan sorun yaşamayız.

    benim endişem paredes’in son 2 yılda geriye giden atletizmi. daha az hareketli bir oyuncuya dönüştü. (belki de yanılıyorumdur) ikinci endişem de uzun bir adductor sakatlığı yaşamıştı. tekrar bir sakatlık süreci oluşabilir. kütleli bir oyuncu, kilosu da var biraz. bunları teknik ekip değerlendirip kararı verir. maaşı da çok önemli.

    işin saha dışı kısmına gelince de tam türkiye ligi futbolcusu. pis işleri layıkıyla yapar. sağlıklı ve diri kalırsa torreira ile birlikte rakipler için sinir bozucu bir ikili hat yakalamış oluruz. gergin maçlarda daha iyi oynuyor, deli bu adam. uruguay-portekiz-arjantin omurgalı bir takım oluruz ki hiç fena fikir değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın