resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6633
    türkiye'de pek çok şeyi başarmış görünse de hala kilidi açılacak bazı "challenge"lar var. bunlar da önümüzdeki sezon için hocaya motivasyon verecektir. mesela önümüzdeki sezon bu kadroyu koruyabilirsek beşiktaş'ı ve şenol'u sahada rezil edip itin köpeğin önüne atmak için sabırsızlandığını düşünüyorum.

    hoca çok mütevazı görünse de içine sığmayan bir hırs var bu da beni çok mutlu ediyor. hamza hamzaoğlu'ndan aldığım bir izlenim vardı "abi galatasaray'a td olduk, yeter işte." gibi bir vücut dili seziyordum. okan hocanın kadife görüntüsünün altında demir bir yumruk var ve kendilerini büyük gören rakiplerin üstüne inecek.

    madem hepimiz ağız birliği etmişçesine bu sezonki şampiyonlukta aslan payı olan hocada diyoruz. o zaman sahip çıkın hocaya. mesela muriç'i giresunspor günlerinden falan iyi kötü tanıyoruz. aşırı uçan kaçan bir youngster değildi. bu adam şu an italya'da ispanya'da kariyer yaptı ve okan hocaya hakkını teslim ediyor ve yersiz bir övgü değil. mostafa denen kazma futbola kafa verse ondan gol kralı çıkarır. fatih hocamı da çok seviyorum ama fatih hocamı savunduğunuzun yarısı kadar savunsak etraftaki kuşlar açlıktan yere attığınız sakızları, izmaritleri yemek zannedip yemeye başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın