• 31
    elemelerde gerçekten bizden daha aşağıda takımlar gelecek. süper ligin küme düşme ayarında takımlar gelecek ancak akıllı davranmamız transferi savsaklamamız ve her rakibi ciddiye almamız gerekiyor. yeni bir östersund vakası yaşamamamız için en az 2 takviye ile gitmeliyiz. hiç transfer yapmadığımızı varsayıyorum. 2. eleme turunda kadromuz şöyle olacak

    ------------muslera-----------
    boey-----nelson--------apo------kazımcan
    ------oliveira-----torreira-----
    zaniolo------mertens-------kerem
    ------------barış--------

    bu kadroyla gelebilecek kolay-orta seviyedeki takımları yenebiliriz. ancak 2. turda direnç gösteren maccabi haifa gelirse deplasmanda alınacak sürpriz bir yenilgi, evimizde doldur boşalt, 100 tane orta aç oyununa döndürebilir. play of dahil bu kadroyla şampiyonlar ligine katılabilir miyiz. evet. ihtimal %75. ama %25 için riske gerek var mı? yok. çek iki transferi bak keyfine.

    -----------muslera-------------
    boey-------nelsson-------apo-------kazımcan
    -------tielemans----torreira-----
    zaniolo-------mertens--------kerem
    ------------icardi------------

    bu kadro ile elemeleri gözü kapalı geçeriz. playyofta da pek zorlanmayız. ancak yine bu kadro ucl grupları için yetersiz. çek şu iki transferi daha, en azından orta seviye bir grup gelirse 2. lik için zorlarız. olmadı 3. oluruz.
    ----------muslera---------
    boey-----nelsson-----apo-----alex sandro
    -----tielemans----torreira------
    zaniolo-------joao felix-------kerem
    ---------icardi-----------

    zaniolo dalgalı performans gösterirse satılır yerine dybala tarzı bir kanat çekilir. kerem dalgalı performans gösterirse dikine giden brezilyalı bir kanat oyuncusu çekebiliriz. boey satılırsa pavard tarzı kalite de bir bek çekmeliyiz. umarım akıllıca bir transfer dönemi ve kura şansı da yanımızda olan bir sezon geçiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın