resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 3359
    işin magazin kısmıyla ilgilenmiyorum. kendisi bizim futbolcumuz değil ve muhtemelen bir daha olmayacak.

    bunun dışında, kendisini bu sene birçok maçta izledim. ligde bizim futbolcularımız dışında kendisinden daha kaliteli ve etkili bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. buna rağmen, ligin son 5 maçına kadar beşiktaş forması ile istikrar yakalamayı başaramadı. bu süreçte bence en büyük problemi sorumluluk alma konusunda yaşadığını düşünüyorum. izlediğim tüm maçlarda, beşiktaş savunmadan topla çıkarken kendisi rakibin arkasına saklanıyordu adeta. nerede durması gerektiğini, etkili bölgede nasıl topla buluşulacağını tam olarak bilmiyor diye düşünüyordum izlerken.

    son maçlarda ise bir şekilde kendine güveninin de artmasıyla çok daha etkili bir performans sergiledi. ligimiz için kendisi sadece fiziksel özellikleri ve topla mesafe katetme gücü ile dahi fark yaratıyor ve yaratmaya devam edecektir. özellikle topun rakibe bırakıldığı maçlarda yaptığı baskıyla bezdirici bir güce dönüşüyor gedson. özellikle maçların son 30 dakikalarında herkes güçten düşerken o ayakta kalabiliyor.

    ben seneye yarışımızın beşiktaş ile olacağını düşünüyorum, ve gedson bu düşüncemin temel sebeplerinden birini oluşturuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın