resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1528
    fazla naif. olmaması lazım. bazen bazılarına gereken şeyler söylenmeli.

    akıcı bir konuşması olmadığından, fazla tekrara düşüyor. bu da biraz odak dağıtıyor, kişisel gelişim/maneviyat/insanın iç yolculuğu ve tasavvuf gibi konulara girmesi konuştuğu konuyu veya sorulan soruyu unutturuyor. net bilgiler alamıyoruz.

    özellikle altyapıda yapılan çalışmaların open-source yani açık kaynak olmasından yanayım dedi. gs başkanı olsam bunu direkt reddederim. bin bir türlü emekle yapılan şeylere fb ve bjk gibi birbirinden çirkef, sürekli bizim kuyumuzu kaymaya çalışan 2 kulübün havadan, emek harcamadan konması düpedüz enayiliktir. herkes kendi kulübü için uğraşsın ve yapsın veya yapamasın, böyle bir borcumuz yok.

    isim verilerek sorulan transferlere direkt olarak "isim sormayın bitince öğrenirsiniz" diyerek kestirip atmayı öğrenmesi lazım.

    "ligi bitirtmeyiz"i soranlara daha şiddetli cevap vermeli. özürse diledi. hala kaşıyan rakip yöneticilere daha sert perdeden konuşmalı.

    fenerbahçe ile ilgili konulara "güzide kulübümüz" temalı cevaplar verilmesini ortamı germeyen taraf biziz olarak değerlendiriyor ama hatalı. aynı tonda karşılık verilmesi karşı tarafın bu hücumlarını tüketmesini sağlayacaktır. siz sustukça onlar konuşur. ilk taşı siz atmayın ama taş atılınca da taşları toplayıp geri atın.

    ligi skandal bir şekilde yöneten hakem kurulu ile ilgili bu tonda devam edersek seneye yine benzer şeyleri izletirler. lale orta mhk'sı ile ilgili net konuşmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın