resim
Abdülkadir Kayalı
Takım:-
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1
    abdülkadir chelsea'de...

    ankaragücü'nün 17 yaşındaki futbolcusu abdulkadir kayalı chelsea'de forma giymeyi iple çekiyor. 2009'a kadar başkent ekibiyle sözleşmesi bulunan ancak bunu tazelemeyen abdulkadir önümüzdeki sezon londra'da futbol yaşamını sürdürecek.

    ankaragücü'nün altyapısında yetişen ve halen bazen paf takımında ve bazen de a takımda orta saha ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen abdulkadir 1991 doğumlu. antalya'da yapılan u 17 avrupa şampiyonası'nda sergilediği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ''ankaragücü'nün'' 1991 doğumlu abdülkadir kayalı otoriler tarafından turnucanın en iyi oyuncusu seçildi. son 3 karşılaşmada sergilediği başarılı oyunla turnuvanın yıldızı olan abdülkadir kayalı'ya dünyaca ünlü ingiliz kulübü chelsea talip oldu. geçen yılda uluslararası arenada sergilediği oynla dikkatleri üzerine çeken abdülkadir kayalı, inigiltere'den manchester city'nin de transfer listesine girmişti ama o chelsea'yi tercih etti. londra ekibine toplam 2 milyon ytl'ye malolan abdulkadir 5 yıllık anlaşmaya vardı.

    ankaragücü'ne 5 yıllık ımza atmadığı için istenmeyen adam ilan edilmesinin doğru olmadığını belirten genç yetenek, "kesinlikle böyle bir şey yok. ben 2 trilyon karşılığında chelsea kulübü ile anlaşmaya vardım. ankaragücü'nden bana herhangi bir baskı yapılmadı. bu duruma anlayış gösterdiler ve ben de kararımı chelsea'den yana kullanarak, ankaragücü'ne imza atmadım" diye konuştu.

    genç yetenek 4 kez u-15, 20 kez u-16 ve 6 kez u-17 olmak üzere 31 kez milli oldu.

    kaynak : istanbul dha

    yazarın notu : korkunç bir şey. şaka bir yana helal olsun adamım. seni stamford bridge' de galatasaray' a karşı ilk 11 de görmek isterim. tugay gibi istikrarlı olursun inşallah.

App Store'dan indirin Google Play'den alın