resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 766
    bjk adlı üçüncü sıra kulübün galatasaray düşmanı başkanı. tam da layık olduğu kulüpte iş yapıyor. ciddiye almayalım falan diyoruz ama bunlar birbirlerinden cesaret alarak emeklerimize çamur atıyor. böyle böyle istikrar kazanıyor bu laflar.

    kulübümüzün kendisi hakkında yapması gereken 2 iş var. birincisi: yaptığı imalı açıklamalar üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunup kendisini savcının makamına davet etmek. gitsin anlatsın bu sezon ne saibeliymiş, elindeki belgeler nelermiş. böyle iddialı konuştuğuna göre bir şeyler biliyordur! hiçbir şey olmadığından eminim tabii. elinde bir şey olmadığına göre de borsaya kote bir şirket hakkında atıp tutmak neymiş, koskoca bir kulübün başarısına çamur atmak neymiş savcı bey'e ikinci bir suç duyurusunda bulunulmalı. yok öyle yağma aq! birgün birinin futbolcusu çıkar temiz bir lig olmadı der, öteki gün birinin başkanı çıkar şöyle böyle der. hayırdır lan? bu da yeni moda oldu. galatasaray başarısız olunca sorun yok saplayınca şaibe. s...ekerler lan böyle işi. acımayacaksın böylelerine, kafasına kafasına vuracaksın bu lafları. milyonluk şirket lan bu. öyle atıp tutmak kolay olmamalı.

    ikincisi ise bir tweet atarak başkanlığını yaptığı takımın üçüncülüğünü tebrik etmeli. müthiş başarılı bir serüven sonunda takımının üçüncülüğünde büyük emek sahibi olan ahmet nur çebi'yi ve bjk futbol takımını kutlamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın