• 236
    galatasaray taraftarı olarak strateji değiştirmeliyiz. yani bu kadını eleştirmek yerine el üstünde tutmalıyız.

    şöyle ki;

    şimdi icardi, wanda'nın kulu kölesi olmuş durumda. herif resmen kör kütük aşık ve çok seviyor. wanda ise seviyor ama aldatmayı da ihmal etmiyor. zaten bu saçma sapan ilişki ve aldatma olayları yüzünden icardi buralara düştü.

    neyse icardi geldi ve attığı gollerle bize şampiyonluğu getirdi. onu çok sevdik ve aşkın olayım şarkısını söyledik, el üstünde tuttuk vs. kısacası her şeyi yaptık. halbuki biz wanda'ya aşkın olayım şarkısı söyleseydik de icardi yine aynı performansı verirdi. adamın her şeyden çok sevdiği kadını el üstünde tutsaydık, en çok icardi sevinirdi zaten. hatta wanda yengenin maçtan önceki gecede parmak sallayarak "beni rezil etme icoo!" demesi bile icardi'ye 3-4 kez hattrick yaptırırdı. üstüne bir de wanda'yı kıvanç tatlıtuğ ile yakıştırırdık...
    hadi gel de gönder şimdi wanda'yı.
    yani icardi'ye aşkın olayım şarkısını söyleyip, simge'yi ona yakıştırmak yerine; aşkın olayım'ı wanda'ya söyleyip, kıvanç'ı wanda'ya yakıştırsaydık, şimdiye icardi'yi çoktan almış hatta tatilde bile florya'da çalışıyor olurdu.

    o yüzden bu kadını eleştirip, kezban gibi yakıştırmalar yapmak yerine sevip el üstünde tutmayı denersek otomatik olarak icardi'de takımımıza transfer olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın