resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 882
    adaşı arda turan, onun yaşındayken kadıköy deplasmanında bildiğin 11 kişi tarafından linç ediliyordu. bizimkiler arda güler’e az bile yaptılar.

    emre belözoğlu, zamanında katil emre tezahüratıyla karşılandı orada.

    güzelleme yapmaya gerek yok, iyi oyuncuysa yükselir zaten. onun yaşadığı zorlukların 10 katını yaşadı arda turan. kendi taraftarından bile linç yedi, gitti avrupa’nın en tepesine çıktı.

    emre belözoğlu keza aynı şekilde italya’da ingiltere’de oynadı. 33 yaşındayken atletico madrid’e bile gitti.

    arda güler, bu adamların yaşadığının 10’da 1’ini yaşamadı. sitede basketbol oynayan, zengin bebelere benzetiyorum arda güler’in durumunu. hayatında hiç zorluk çekmemiş, her şey hazır önüne gelen, dünyadan bihaber bebeler gibi takılıyor sahada. 10 numaralı forma bile bedavadan geldi. adaşı o formayı alıncaya kadar 2008’de tek başına takımı şampiyon yaptı, yetmedi milli takımı 3. yaptı, yine de yaranamadı. üstelik 10 numarayı zorla kendisine verdiler çünkü biliyordu o formanın ağırlığını. buna rağmen taraftar bile burun kıvırdı 10 numarayı giymesine. hagi giymişti o formayı aq, boru mu. arda güler’e 10 numaralı forma verildiği için neredeyse resmi bayram ilan edecekti fenerliler.

    daha önce de yazmıştım, arda güler iyi topçu olabilir ama yokluk, zorluk görmesi lazım diye. fenerbahçe sağ olsun bu durumu yaşatmayacak kendisine.

    parmağı kapıya sıkışmış gibi davranılıyor kendisine şu an. ah canım ): olum arda turan senin yaşında sanayide dayak yiyordu ustasından aq ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın