resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1809
    2022-23 sezonu şampiyonluğunda inanılmaz ötesi oynamış, 1 milyon euro edecek olduğunu ispatlayan stoper. abartmıyorum, şaka da yapmıyorum, hatırlayamadığım varsa lütfen hatırlatın, bu yıl yetersiz kaldığı an sayısı 4. bakın hata demiyorum. hatalar ile birlikte yapması gerekeni yapamadığı an sayısı dört. eksik varsa lütfen mesaj atıp hatırlatın.

    2. hafta giresun maçında bariz hatasıyla gol yedik.
    3.hafta ümraniye deplasmanında yine kritik hata yaptı gol yedik ofsayt olduğu için geçersiz sayıldı.
    kadıköy deplasmanında batsuayi'den omuz yedi, şutu muslera müthiş kurtardı.
    iç sahada oynadığımız ümraniye maçında emre taşdemir'in yerini bırakıp gitmesinin de etkisiyle geraldo kendisine çok zor anlar yaşattı.

    4 tane şey saydım. hafızam çok iyidir. bu 4 şey hariç gerçekten aklıma gelen her hava topunda, birebir koştuğu her pozisyonda, girdiği her ikili mücadelede muhteşemdi resmen. oyun kurulumunda çok iyiydi, bunun yanında gol asist katkısı da yaptı.

    aklıma gelen, ligin neredeyse tüm forvetlerini: weghorst, thiam, koita, ahmet hassan, yatabare, valencia, figueiredo, ali sow, maxi gomez, bajic bunların hepsiniçiğ çiğ yediği sahneler gözlerimin önünde hala. biraz muhammet demir biraz da umut nayir(daha çok nelsson'u) zorladı kendisini hatırladığım kadarıyla. neredeyse bütün bir sezon boyunca rakip forvetleri yerden, havadan, koşarken, dururken kısacası her an sildi süpürdü. inanılmaz bir performans, saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın