• 744
    galatasaray için unutulmaz bir sezon oldu. dünya yıldızlarıyla kırılmadık rekor bırakmadık, içerde dışarda fenerbahçe'yi delik deşik ettik, ligde yenmediğimiz takım kalmadı, aylarca galibiyetten başka bir şey görmedik. taraftarla özel bir bağ kurmayan futbolcu kalmadı neredeyse. kerem, abdülkerim, boey, nelsson, torreira... tabii bir de assolist var ki onun taraftarla kurduğu bağın eşi benzeri dünyada çok az. bütün bunları da bu camianın evladı, bu takımın adı geçtiğinde gözleri parlayan okan buruk ile yaptık.

    normal bir şampiyonluk olmadı bu. ikon bir şampiyonluk oldu. unutulmayacak, yıllarca ''ulan o seneki takım neydi'' denilecek bir şampiyonluk oldu. 2013 gibi. kaldı ki bu takımın oyunu çok çok daha güçlüydü ligde 2013'ten. umarım bu takım da çok dağılmadan onlar gibi avrupa'da bize çok büyük zaferler, gururlar yaşatır.

    benim ilk kombineli sezonumdu. kombine işine çok yüksek perdeden girmiş olduk. dizi izlemeye breaking bad ile başlamak gibi oldu. en ufak emeği geçen herkesten allah razı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın