resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2019
    alındığında 7m € verilmesi rahatsız etmişti. öncesinde maicon ve luyindama transferlerinde verilen paraları düşününce, bir stoperin tr liginde o paralara değecek performans gösteremeyeceğini düşünmüştüm.

    kendisi pasla çıkmada çok efektif değil, atak veya gol pozisyonları yaratacak aksiyonlarda yer almıyor, duran toplarda gol tehlikesi yaratamıyor. ama kendisi taş gibi stoperdir. hiç pas hatası yapmaz, kademe hatası yapmaz, top sektirmez, ikili mücadelede yılmaz ve yıkılmaz, topu da adamı da geçirmez. ne yapacağını da ne yapmayacağını da çok iyi bilirsin ve yaptığı şeyleri o kadar kaliteli yapıyor ki yapmadığı şeyleri aramazsın bile.

    nelsson, boey, torreira ve icardi...bu 4 oyuncu da avrupa'da en iyi takımlarda oynayabilecek oyuncular. biz kendileri gibisini bulabilir miyiz emin değilim ama aynı anda takımda bulundurmak bir daha imkansız sanırım. bu sene keşke avrupa'da olabilseydik diye içimden geçiriyorum. bu seneye dair tek içimde kalan ukte bu olmuştur. bunun haricinde hem oyuncu bazında, hem takım bazında inanılmaz bir sezon yaşadık, hakemlere rağmen ligi yıkıp geçtik, rekorlar kırdık. ve bu 4 oyuncu çok özel performanslar sundu. hepsine teşekkür ediyorum. yolları açık olsun.

    bitmek bilmeyen sezonda bile bu takımı izlemeye doyamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın