• 5
    dün gecede sürprizler vardı, takımların hepsi de maçlarını yaptı. doğudan başlayalım yine:

    atlanta hawks kendi evinde toronto raptors'ı mağlup etti ve boston'ın kendi evinde washington'a yenilmesiyle 1 maç öne geçti. boston yönetimi kulübün kapısına kilidi vurup kulübü kapatsınlar. kendi evinde ilk yarıda wizards'a karşı 47-19 geriye düşüyorlarsa diyecek fazla bir şey yok.
    milwakuee deplasmanda 76ers'i mağlup ederken miami kendi evinde detroit'e mağlup oldu ve rakibinin 1 maç gerisine düştü. gecenin sürprizlerinden biri detroit'ten geldi yani. charlotte ise yenilerek miami'ye biraz olsun yaklaşma fırsatını tepti.
    toronto atlanta'ya deplasmanda yenilirken, gecenin en büyük sürprizinde chicago deplasmanda new jersey'e mağlup oldu 2 uzatma sonucunda. franchise tarihi için utanç verici bir şey elbet bu sezon 2 kez yenilmek nets'e, ama hakemlerin kötü yönetimi de vardı. yani 8. sırada bir değişiklik olmadı.

    batıya geçelim. dallas portland'ı deplasmanda zor da olsa yenip denver'la eşitledi kendini ve 2. sıraya yükseldi. ayrıca buradan 83 sayının 40'ını atan nowitzki'ye de oha diyorum. utah deplasmanda new orleans'ı deron williams'ın hayvan performanslarından birini sergilemesiyle geçti ve 4. sıraya yükseldi. phoenix de deplasmanda oklahoma'ya yenildi ve 5. sırada kaldı.
    6. sıra için olan mücadelede bir satır yukarıda söylediğim sonuçla oklahoma kazanarak avantaj elde etti; çünkü san antonio kendi evinde memphis'e, portland da dallas'a kaybetti.

    bu geceki en önemli maçlar boston-milwakuee ve san antonio-denver maçları olacak.

    the wizard of oz chicago, illionis'den bildirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın