• 73
    bu tarz bir kutlama fener ya da beşiktaş için çok kıymetli olabilir ama bizim çocuklar artık alıştı. biraz daha farklı bir şey istiyorum artık gelecek sezon. her şeyden önce bir taraftar için bu anlarda görülmek istenen oyuncuların birbirleri ile ve hocaları ile ilişkileridir. biz şu an oyuncuların yöneticilerle sarılmalarını izliyoruz ama okan buruk'a gelindiği anda kamera açısı değişiyor ve yeni çıkan oyuncuya dönülüyor. oysaki ben bir taraftar olarak oyuncunun hocası ve diğer takım arkadaşları ile reaksiyonunu merak ediyorum.

    önümüzdeki sene inşallah şampiyon olursak öncelikle takım kaptanlarının başlarına sabitlenmiş bir kamera istiyorum çıkış sırasında. onların gözünden atmosferi görelim. sonrasında oyuncular eşleri ya da sevgilileri ile çıksınlar istiyorlarsa, oyuncuların değerli çocukları ile onlar ilgilensin oyuncu daha coşkulu gelebilsin platforma.

    bir de bu kadar aceleye gerek yok. taraftarın en çok istediği beklediği an oyuncuların bu çıkışları zaten. orada oyuncu da iyice eğlensin taraftar da. bırakalım söylemek istedikleri varsa mikrofona söylesinler, istedikleri bir koreografi varsa onu yapsınlar oyuncular. örnek veriyorum ben mesela kerem ile torreira, boey ile berkan beraber çıksın isterdim tek tek yerine. taraftar seviyor oyuncuların arasındaki arkadaşlığı, takımdaşlığı görmeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın