• 522
    şampiyon olarak çıkacağımız derbi. stres yok ama kutlamalar öncesi bir fenerbahçe galibiyeti iyi olur. güldük, eğlendik sıra bu maçta. şahsen rehavet olacağını sanmıyorum; sıradan bir maç değil. oyuncularımız kutlama olacağı gün taraftarın sinirlerinin bozulmasına izin vermemek adına her şeyini ortaya koyacaktır.

    rakibimiz iyi bir takım değil. 2-3 tane fark yaratan oyuncusu olan, şu an bulunduğu konumu haketmeyen bir takım. normal bir ligde olsaydık en fazla 10 uncu olurlardı abartmıyorum. dikkat etmemiz gereken ilk oyuncuları arda ve valencia. kısıtlı hücum varyasyonlarında özellikle sık denedikleri bir şey var ki o da arda'nın soldan içe katedip rakip savunmanın sağ arka kısmına attığı ve genelde de valencia'nın buluştuğu toplar. bunu maç içinde çok deniyorlar. sol bekimizden ziyade orta alandaki futbolcularımızın arda'ya bu pasları rahat attırmaması lazım. ola ki attı bu defa nelsson ve boey dikkatli olacak. bunun dışında yine arda'nın içe katederek bu defa araya bıraktığı toplar var. kısacası fazla bir seçenekleri yok: her hücumlarında 18 yaşındaki arda güler var. unutmadan penaltı avcılığı da yapıyolar tabii en büyük silahları bu.

    biz 14 maçlık serideki gibi oynarız gibi geliyor. bulduğumuzu atmamız lazım. genel olarak fenerbahçe'nin alakasız adamları bize gol atar. johnson, selçuk şahin, crespo, 100 metre koşucusu vardı brezilyalı ismini unuttum şimdi. lütfen bugün böyle bir saçmalık olmasın. gol yemeyelim allah'ın izniyle gol veya goller atarız sorun yok.

    son bir maçımız kaldı, rasyonel anlamda hiçbir önemi yok ama kutlamalara limon sıktırmayalım. mertens ve oliviera inşallah günlerinde olurlar. böyle bir senaryoda rahat kazanırız allah'ın izniyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın