• 503
    şimdi tam tersi bir senaryo hayal edelim ve bizim son hafta şampiyon olan fenerbahçe'ye konuk olduğumuzu düşünelim. ilk akıldan geçenler yıldız şakaları, irfan can ve mert hakan'dan enteresan hareketler, hakaret ve nefret içeren pankartlar vs. oluyor. şöyle anılarımızı tazeleyelim. bu adamlar melo'ya gönderme yapacağız diye yıllar önce sahaya kangal getirdiler; "seni de seni seveni de sevmiyoruz" diye pankartlar açtılar. şimdi böyle bir senaryoda neler yaparlardı varın siz düşünün.

    https://gss.gs/j85.jpg
    https://gss.gs/KMe.jpeg

    bunlar, bu işin kötü niyetlerle nerelere uzanabileceğini gösteriyor. yani aslında bunlar ne yapılmaması gerektiğinin örnekleri. biz bize yakışanı yaparak önce rakibe saygı göstermeli ardından rakiple uğraşmadan, sahada tüm ciddiyetimizle, elimizden geleni ortaya koymalıyız diye düşünüyorum. sahada olduğu gibi kutlamalarda da mümkün mertebe yine kendi eğlencemize bakmalıyız. fatih hoca bu aralar suskun kalsa da onun lafı ile bitireyim:

    "biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. benzer başarılarımız da yok. üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

    unutmayalım: gün derbisiyle, taraftarıyla, kutlamasıyla, şampiyonluğuyla bizim günümüz. onların değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın