• 475
    artık saatler kalan maç...

    bazı işler birilerinin istediği gibi olsa idi, muhtemelen 2012 de olduğu gibi son zamanların en büyük finallerinden birine çıkacak idik. konu final, kupa ve winnerlık olduğu zaman neler olduğunu hepiniz biliyorsunuz... :)

    böyle bir maça çıksak muhtemelen kazanıp yine şampiyon olacaktık bence.

    neyse işler birilerinin istediği gibi gitmeyince; 4-5 gün önce ankara'da takımımız şampiyonluğunu ilan etti. biz şampiyonuz ama 2. ve 3. belli değil. :) normal adil yönetim olsa idi muhtemelen 10-12 puan farkla çoktan şampiyonluğumuzu ilan edecektik. neyse bunların hepsi geçti artık...

    bugün saatler sonra en önemli derbilerden birine çıkacağız; tabii ki yenmek kazanmak istiyoruz, oyuncular da istiyor bence ve kazanacağız da... ha yenilebilir miyiz olabilir tabi ama bunun çok bir önemi yok... oyuncularımız ırkçı, şikeci takımı yenip kupayı öyle kaldırmak isteyeceklerdir, taraftar olarak biz de bunu çok istiyoruz.

    ben iyi bir oyunla en az 2 farklı şekilde kazanacağımızı düşünüyorum. çok farklı da kazanabiliriz gibime geliyor, çünkü karşımızda takım diyebileceğimiz bir ekip yok; stoperleri kazma, orta sahası kötü, forvetler belki idare eder durumda diyebiliriz, sene başından beri öne çıkan 1-2 ismin dışında çok önemli isimleri yok, ben öyle düşünüyorum.

    şampiyonluk töreni, kutlaması, kupa hazırlığı vs. derken hepsinin az da olsa şikeci camia kıyısında olacak; erken gol bulursak - bulacağımızı da düşünüyorum - çok farklı kazanabiliriz, öne geçersek demorilize olacaklardır. biz ilk yarı 2-0'ı bulursak atılan oyuncuda olacaktır kendilerinden. 5-6 veya 6-7 fark olur mu bilmiyorum ama şu 8-10 yılda 1-2 defa çok iyi şahane oynadığımız maçlar oldu, pozisyonları değerlendirebilirsek eğer ben 4-0 filan kazanırız diye düşünüyorum.

    düşüncelerim bu şekilde; netice itibari ile şampiyonuz, en rahat maçlarımızdan birine çıkacağız ve en iyi şekilde cevap verip oyun anlamında ezerek işi bitireceğiz; hatırlasanızaaaa :) ilk maçta 3 tane sallayınca nasıl da sus pus oldu her gün twit atan adamlar... :))))

    cimbombom'umuza gönülden başarılar... :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın