• 469
    önemli maçtır. bu egoist, çirkef, ahlaksız yönetilen takımı sahaya gömmek gerekir. güçsüz yanları tam bizim kullanabileceğimiz şekildedir. kontra atakları durdurma, skoru koruma, uzun topları takip etme konusunda oldukça başarısızlar. bol bol da bireysel hata yapıyorlar. güçlü yanları ise tam bizim durdurabileceğimiz cinsten. örnek olarak hava toplarında etkililer ve set hücumlarını iyi savunuyorlar. biz de set defansı yapan takımları delip geçmekte ve hava toplarında oldukça etkiliyiz.

    galatasaray'ımız ev sahibi olduğu maçların %82'sini kazanırken, fenerbahçe deplasmanda %71 galibiyet başarısına sahip. galatasaray 2.53 maç başına puan elde ederken, fenerbahçe'de bu durum 2.29. galatasaray'ımızın gol atma oranı 2.24 iken fenerbahçe'de bu durum 2.18. yenen goller ise iki tarafta da 0.88.

    yani bu verilere bakarak kg olma olasılığının yüksek olduğunu anlayabiliriz. ancak şöyle bir şeyde var ki galatasaray goller atabilecekken, fenerbahçe gol atabilecek düzeyde. fenerbahçe'nin moralsizliğine karabasan gibi çöküp onları sahaya gömmeli ardından ise güzel bir kutlama yapmalıyız.

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın