• 468
    gerek maç sonu yapılacak kutlamalar, gerek takımda oluşabilecek rehavet, rakibin oyunu germek ve kutlamalara gölge düşürmek adına yapacağı aksilikler, taraftarın bunlara olabilecek tepkileri vs. her türlü sonuca açık maç.

    biz sakin olmalı ve oyunumuzu oynamalıyız. hoca takımı nasıl konsantre edecek maça bilmiyorum ama mutlaka maçın önemi hatırlatılmalı futbolcularımıza. muslera, kerem, mertens, icardi, nelsson sorumluluk almalı bu konuda ve takımı uyandırmalı. evet sonucun bence hiçbir önemi yok ama her taraftarımız benim gibi düşünmeyebilir. kaldı ki alınacak bir fb galibiyeti ile kutlamalar çok daha coşkulu olacaktır.

    benim en korktuğum fb oyuncu ve teknik heyetinin yapabileceği kışkırtmalara takımın ve taraftarın balıklama atlaması. bize ceza aldırabilecek her türlü davranıştan uzak duralım. oyunumuzu oynayalım. yenersek ne ala, olmazsa da sorun yok. onlar olaysız şekilde çıksınlar sahadan biz de eğlencemize bakalım. bu kadar pimpirikli olmama ben de kızıyorum ama rakibi iyi tanıyorum. tecrübe ile sabittir. mert hakan, irfan canlar, aziz serdar, valencia falan rahat durmaz diye düşünüyorum. tahriklere kapılmayalım.

    okan hocama yine güvenim sonsuz. o gereğini yapacaktır. vurduğumuz gol olsun inşallah. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın