resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 538
    alınmasını son derece doğru bulduğum kaleci.

    27 yaşında, mevkiinde türk pasaportuna sahip en iyi oyuncu, takımını şampiyon yapmış, bir karaktersizliğine rastlanılmayan, muslera’ya saygıyı sevgiyi eksik etmemiş, galatasaray’a da eğilimi olan bir kaleci. artık trabzon seyircisinden sıtkı sıyrıldığı için geçen yıl motivasyonu düştü ve iyi bir sezon çıkaramadı. trabzon seyircisi ile karşılıklı bağı da koptu.

    muslera’nın kontratının sonuna kadar/kendi noktalamak isteyene kadar, karşılıklı form durumlarına göre dönüşümlü maçları paylaşarak ağbi-kardeş devam ederler. artık muslera’nın da sakatlıkları kendisini zorlar oldu. ne kendisi, ne de muslera kulübüde oturmaktan gocunmaz çünkü her ikisi de saygıdeğer şampiyonluk kazanmış milli isimler. muslera’dan öğreneceği çok şey var. önemi büyük kaleci mevkiinde sağlam ve yumuşak geçiş çok hayati galatasaray için.

    türkiye liginin kalitesizliğinden ve ülke ekonomik şartlarından ötürü galatasaray, geçen yıllarda dünyanın en çok gelir elde eden 50 kulübü arasında değildi. dolasıyla artık güney amerikalı milli kaleci falan alınması çok zor.
    manchester , pag vs.. gini zengin kulüpler tek başına 3-4 çok iyi kaleciyi bünyesinde tutabiliyor.
    mondragon, taffarel ve muslera o zaman bir şanstı ve dünyada ki ekonomik konumumuz daha iyi idi ki bu üçünün dönemleri arasında da çok kötü yabancı kalecilerimiz oldu ve galatasaray bundan çok kaybetti.

    uzun lafın kısası. uğurcan’ı alabilmek bir şans.
    anlaşırsın kendisiyle, trabzonunda burnunu son güne kadar sürtüp 3-4 gibi bir rakama işi bitirmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın