resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 532
    transferinin gündemdeyse bilin ki ilk 11 için düşünülüyordur, uğurcan çakır'ı alıp yedek oturtma lüksü türkiye'de hiç bir takımda yok. maliyeti de çok düşük olmayacaktır. muslera yedek oturur muhtemelen, kupa ve avrupa maçlarında muslera, lig maçlarında uğurcan şeklinde devam ederiz. bir çok avrupa takımı bu sistemi yıllardır uyguluyor zaten.

    muslera hala iyi seviyede, ancak bir yandan geçiş sürecini de başlatmak lazım. muslera emekli olana kadar bekleyelim dersek sıkıntı yaşarız. uğurcan bu yıl biraz düşüş yaşadı, taraftarıyla da arası çok iyi değil anladığım kadarıyla. fırsat varken çözüp geçiş sürecini başlatmak lazım.

    21-22 sezonunda takımına şampiyonluk kazandırmış kaleci. yıllardır elit seviyede oynuyor, milli takımın kalesini koruyor. bir sezonluk düşüşte çöp demek doğru olmaz. takımında performans düşüşü yaşamayan isim yok, şampiyonluk sezonunun ertesinde hem hocaları hem başkanları gitti. bu dalgalanma normal.

    uğurcan hem yerli konusunda kısa vadede hem de kaleci planlaması konusunda uzun vadede elimizi rahatlatır. yaşı 27, bir kalecinin prime yaşlarında. 34'e kadar da yolu var bunun. 7 yıl daha kaleci sıkıntımız olmaz. olur da muslera emekli olana kadar götürsün kulübeye takviye yapalım dersek 2 sene sonra ortada kalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın