resim
Mert Müldür
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 354
    sampiyonlar ligi kadro kayıt kuralları ve ligimizdeki yabancı kuralı sebebiyle dubois yerine kadroya katılması gereken oyuncu.

    yabancı oyuncuya kalite olarak bakmak gerekiyor, yerli oyuncuların seçimi yabancıların nerede kullanılacağını etkiliyor.

    yaptığım ince hesaplar sonunda net olarak söylüyorum ki, bu oyuncu yüzde yüz kadroya katılmalı. boey yerine değil dubois yerine olmalı.
    aksi hâlde ön taraftaki kaliteden vazgeçmek zorunda kalacağız.

    yedek forveti yerli yapmak mı yabancı yapmak mı, ben yabancı yedek forveti seçerim. yerlinin ne vereceği belli değil, gomis umut bozok'tan fazla katkı verdi. buradan hesap edin.

    sağ kanada bakalım; rashica ve zaniolo var. ayrılan olsa bile burada tutmuş bir formül var. zaniolo kalırsa ve rashica da alınırsa 2 yabancı da buraya gitti. rashica'nın kalmasını istiyorum.
    torreira ve yedeği yabancı olacak.
    sergio ve yine yedeği yabancı olacak.
    buralar yabancı olacak ki kalite katalım, sergio ve torreira'dan iyi yerli oyuncu yok. keza mertens ve yedeği yine yabancı olacak. berkan mı paredes mi, taylan mı tielemans mı böyle bakmak lazım. sağ bek yedeğin yabancı oluyorsa buralarda yerli kucakta kalıyor.

    böyle böyle kadroyu doldurunca maalesef dubois 15. yabancı olarak kalıyor.
    mert müldür de dubois'in yapabileceklerini yapacak bir oyuncu.
    menşei zaten stoper, sağ bek oynar ligde sol bek oynar.

    şuan tam fırsat durumunda. elini çabuk tutup bitirmesi lazım galatasaray'ın. çok stratejik durumda şuanda.

    teknik heyet ve yöneticiler nasıl plan yaptı bilmiyorum ama ben kendi planıma güveniyorum ve hata olmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın