resim
Youri Tielemans
Takım:Aston Villa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 124
    kendisine yapılması gereken konuşma şudur: sevgili youri, takımın küme düştü, performansın üst seviye olsa da geçen sezona göre ufak geri gidişin oldu takım yüzünden. dünya kupası serüvenin kötü geçti. şu an ingiltere'de hayal ettiğin en üst seviye takımlardan 11 için seni düşünen yok. oralarda rotasyon oyuncusu olmak yerine abin mertens'li, icardi'li, zaniolo'lu, orta sahada seni rahatlatacak torreira'lı galatasaray'a gelmelisin. ligde uçuk bir performansla şampiyon olduk, takımdaki hava çok güzel ve herkes seni bekliyor, bundan 9 sene önce 17 yaşındayken stada gelip taraftarın ateşini gördün, bu taraftar seni bağrına basmak için bekliyor, oralarda rotasyonda olup göz ardı edilmek yerine buraya gelip en büyük starlardan biri olabilirsin, hocamız seninle aynı mevkiide oynamış en iyi türk futbolculardan biri. galatasaray'la sayısız şampiyonluk, uefa kupası ve süper kupayı kazandı. inter'de top oynadı, fatih terim gibi bir efsanenin öğrencisi, kazanma kültürü var ve ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. daha önce 6 yıllık bir kulübü bile şampiyon yaptı.

    gel ve bizimle avrupa'da meydan oku, taraftarın gözdesi ol, kendini dünyaya sergile. şartlar oluşursa, devlerden birine 11 oynamak gitme fırsatın olursa, sana mani olan kimse olmayacak. bizle ve taraftarla sorunsuz ve dostane biçimde ayrılabilirsin. yeter ki gel ve meydan oku, ayrıca 1,5m euro gibi komik rakamlara oynamayacaksın, sana bunun iki katını verebiliriz ve türkiye'de vergi yok youri!

    bu konuşmanın arkasına mertens'ten bir telefon torreira'dan bir seni bekliyoruz mesajı taraftardan tielemans tezahüratları falan derken atkıyı boynuna alıp uçağa atlayıp youtube'dan "üçlü nasıl çektirilir?" videosu izlemeye başlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın