resim
Youri Tielemans
Takım:Aston Villa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 123
    oliveira'nin genci, beli donen versiyonudur.

    daha once de yazildigi gibi benzer oyuncular ama arada ciddi bir cabukluk ve fitlik farki var ki 8 numara pozisyonu icin cok onemli bu fark.

    alip ortadan yardiran gedson tarzi driplingci bir futbolcu asla degildir ama gerekirse adam gecebilecek kadar teknige ve cabukluga da sahiptir, ki bize en cok lazim olan ozellik buydu. bir orta saha oyuncusu(ornegin sergio) sadece pas dagittigi, adam adama calima girmemeye ozen gosterdigi zaman rakip direk pas yollarini kapatip onlem alabiliyor. tielemans'la bu sorun ortadan kalkacaktir, zira tabiri caizse youri yapabildikleri acisindan yelpazesi cok daha genis bir oyuncu. tum pas yollari kapandigi zaman gerektiginde kendi de gidebilen, o blogu bir sekilde daha rahat dagitabilen bir oyuncu cunku. ek olarak oyunun savunma yonunde de cok iyi.

    transferinin de bahsediligi kadar zor oldugunu dusunmuyorum.

    gecen sene olsa imkansiz derdim ama bu sene performansinin takimiyla beraber net dususte oldugu gercegi var. bedava olmasina ragmen kendisini oyle cok isteyen a seviye bir takim yok. olsa bile o takimlarda(ornegin liverpool) direk 11 oyuncusu olmayacak. epl'de kalmayi tercih edebilir ama bizim bu sene elimizde sampiyonlar ligi karti da var. belcika'dan arkadasi mertens var. bence tam bizlik kivamda suan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın