• 430
    100 yılın makara şansı elimize geçti. umarım bunu elimizin tersiyle itmeyiz. rakibe saygı, centilmenlik gibi düşüncelere asla ve asla katılmıyorum. şu şans fenerbahçe’nin eline geçse kadıköy’de bilboardlara pankart asarlardı.

    bu camia bizim haklı zaferimize sürekli çamur atmak isteyen bir camia. bu camianın futbolcuları rakip ceza sahasında penaltı için kendini yerlerden yere atıyor, rakibin ayağına basınca kendisine basılmış gibi yerlerde kıvranıyor. öyle bir kafalarına vurmalıyız ki bir daha o ağızlarına galatasaray lafını almasınlar.

    aklıma sezon başından beri bir sürü hinlik geldi. onları sizle paylaşmak istiyorum.

    1 - ultraslan tarafından ali koç ve jesus’a özel yapılacak başarısızlık kareografisi, aynı şekilde erden timur ve okan buruk da kullanılabilir

    2 - seremoni öncesi şampiyonluk kupasını tünel çıkışına koymalıyız. kupanın önüne de fenerbahçe’nin geçen seneden beri saçma sapan her olayda kullanarak dalga geçmeye çalıştığı aslan oyuncağını koymalıyız. önümüzde ki sene kaza ile bir maç kazanırlarsa yine onu kullanırlar ama biz bu hamleyi yaparsak daha yüzleri kalmaz.

    https://i.hizliresim.com/8td1zf6.jpeg

    3 - gol attığımız zaman şampiyonluk sonrası futolcularımızın diline dolanan ve fenerbahçe’nin gol müziği olan “freed from desire” çalınması

    4 - ali koç tarafından abdülkerim’e denilen “sen bu kadar eder misin” sözüne karşılık büyük bir pankart hazırlanması

    5 - penaltı kazanırsak fernando muslera’nın kullanması

    6 - eğer 2 farklı önde olursak uzatma dakikalarında torreira bilerek topu eline alsın ve penaltı yaptırsın. sonrasında topu valencia’ya eğer o yoksa başka bir fenerli futbolcunun önüne bıraksın. belki de en absürdü ama yapabilirsek gerçekten yıllarca unutulmaz.

    bunların dışında paslaşma sırasında oley oley sesleri, kötü bir şuttan sonra ooooo gerizekalı tezahüratı ve fener’e karşı küfürlü tezahüratlar büyük ihtimalle zaten olacaktır.

    maçın önemine gelirsek bence çok önemli bir müsabaka. mutlaka 3 puana ulaşmalıyız. eğer 3 puan alırsak şu istatistikleri yakalayacağız.

    - fenerbahçe’yi 2014-2015 sezonundan sonra ilk kez iç sahada mağlup edeceğiz.

    - fenerbahçe’yi 1990-1991 sezonundan sonra ilk kez 2 lig maçında da mağlup edeceğiz.

    - lig tarihinde ilk kez hem 2 fenerbahçe maçını kazanıp hem şampiyonluğa ulaşmış olacağız. (bence bu iststistik çok önemli. rekorlarla geçen sezona bu yakışır.)

    - iki ezeli rakibimize minimum 8 puan fark atarak şampiyon olacağız. (özellikle bu maçı kaybedersek fenerbahçe tarafı sadece 2 puan farkla şampiyonluk gitti. sivas maçındaki hata diye aylarca ağlar. beşiktaş tarafı ise bakın 5 puan farkla şampiyonluk gitti. deprem sonrası herkesin puanları silinse şampiyonduk diye aylarca ağlar. ne kadar söylersek söyleyelim bu iki gerizekalı taraftar grubuna galatasaray son maça şampiyon çıktığı için saldı ve kaybetti o yüzden bu puan farkı oluştu diye anlatamayız.)

    bu sebeplerden dolayı bu maçta 3 puan çok önemli. ben okan hocanın şampiyon kadroyu bozmayacağını ve sonradan girecek oyuncuların fiziki üstünlüğü ile maçı rahat kazanacağını düşünüyorum. bu takımın potansiyeli hepimizin zannettiğinden daha fazla. bu takım dakika 60-70 arası 2 farklı üstünlüğü yakaladığında rakiplerin üzerinden silindir gibi geçiyor. skor da rahatladıktan sonra takım resmen akıp gidiyor. bu maça da rahat çıkacağız. erkenden skoru bulup daha da rahatlarsak o atmosfer ile birlikte fenerbahçe’yi ezer geçeriz. tek bir düşmanımız var o da rehavet. rahat olmalıyız ama rehavete kapılmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın