resim
Youri Tielemans
Takım:Aston Villa
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 119
    erden timur ve ekibinin transfer listesinde olan kaliteli orta saha oyuncusu.

    leicester city beklenmedik şekilde premier ligde küme düştüğü için bu takımın kaliteli oyuncuları bir nevi batan geminin malları olarak fırsat haline dönüşmeye başladı.

    kimleri isterim diye hızlıca bakacak olursak; ndidi var, soumare var, sol bek viktor kristiansen var, hamza chodury var, maddison, barnes var. ve bence en iyileri tielemans var. biraz önce saydıklarımın hepsinin bonservis bedeli var ve küme düşmüş olmalarına rağmen yine bizim için çok pahalı olacaklarını düşünüyorum.

    tielemans ise şuan boşta, sözleşmesini eline aldı. bonservis yerine imza parası ile şansımızı deneyeceğiz gibi görünüyor.

    bu oyuncuyla ilgilendikleri için erden timur'a ben teşekkür ediyorum. bu çok net bir mesajdır. transfer olsun ya da olmasın, hedeflerin ne olduğuna dair müthiş bir göstergedir.

    oyucuyu tarz olarak enteresan birine benzeteceğim, benfica'lı joao mario.
    sergio'dan önce ismi bizimle anılmıştı joao mario'nun, karşı çıkanlar vs oldu evet ama oyuncu bu sezon hem avrupada hem de ligde neler yapmış bir bakın derim.
    joao mario şuanda portekiz ligini acayip şekilde domine ediyor, yaşı da 30'ları geçmiş olmasına rağmen.
    tielemans net şekilde ondan daha üstün bir oyuncu, yaşı çok çok müsait, tecrübesi çok fazla.

    olursa inanılmaz bir transfer olur. imza parasından da sakınılmaması gerektiğini düşünüyorum bu arada. tielemans manu'da olsa şuan casemiro'nun yanına koyarım yani. büyük takımların hepsinde de rotasyonda yer bulabilecek bir oyuncu.

    inşallah olur, başka bir şey demek de düşmez zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın