resim
Vinicius de Souza Costa
Takım:Sheff Utd
Mevki:Ön Libero
Yaş:25
Boy:1.87
Uyruk:Brezilya
  • 10
    kesici özellikleri çok üst düzey olan brezilyalı defansif orta saha.

    oyuncu tarz olarak benfica'lı florentino luis, psv'li sangare, eski bjk'li josef gibi. bu tarzın dünyadaki en iyisi de herkesin bildiği gibi casemiro zaten.

    espanyol bu sene la liga'da küme düştü, oyuncu geçen sene belçika ligi'nde kiralık olarak oynamış ve lige çok üstün gelmişti. şuanki bonservisi de belçikada 2. ligde bir takımın elinde.
    oyuncu çok garip bir şekilde fırsat transferi haline gelmiş durumda.

    tackle becerisi çok yüksek, pas arası yapıp alan kapatabilen, hava toplarında çok etkin olan, ikili mücadelelerden sakınmayan ve az top kaybı yapan bir oyuncu. ve agresifliği de var.

    eksikeri var mı var, sistem içerisinde pas akışında biraz daha seri olması gerekiyor. henüz 23 yaşında, güney amerikalı, doğru bir kurguda daha iyi olacağına eminim.

    benfica'nın bu sene sıklıkla kullandığı florentino luis la liga'da pek süre alamıyordu mesela, ama roger schmidt geldi ve parlattı oyucuyu. ki florentino jorge jesus'un kapının önüne koyduğu bir oyuncuydu.
    yine dönelim roger schmidt'e psv'de sangare'den çok üst düzey verim almıştı. sangare ve florentino aynı tipte oyuncular, vinicius souza da öyle. fiziki yapıları, motorik becerileri çok benzer.
    anlatmaya çalıştığım nokta tamamen bu. eğer doğru işleyen bir çarkın içine oyuncu adapte edilebilirse parlamaya müsait.
    fakat her sene oradan oraya savrulup seyyar futbolculuk yaparsa yitip giden bir oyuncu olacak.
    oyuncuda malzeme var ama işlenebilecek mi, merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın