• 404
    hiçbir şekilde içine giremediğim karşılaşma. tam başlıyorum kafamda oynamaya bir gülme tutuyor beni. şimdi taktik teknikten ziyade bir futbolcu düşüncesi ile hareket edeceğim.
    koca sezon çile çekmişim, belki 6 7 hafta önce şampiyonluk kutlayacakken son haftaya kadar tökezlendirilmişim, sondan bir önce şampiyon olmuşum. sezonu haziranın ortasında açacağım ve en fazla 2 hafta tatil hakkım var. kaldı ki milli takıma da gideceğim. ne yaparım? ilk başta maçta sakatlanmamak için oynarım. aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda sallanırım. karşındaki rakip kim olursa olsun futbolcularda bu düşünce olur. peki bunun önüne teknik direktör nasıl geçer? sezon içinde çok şans bulamamış ve gelecek sene için hocanın gözüne girmek isteyen, kendini kanıtlamak isteyen oyuncuları koyarak.
    bizim kadromuz bu durumda şu şekilde olması makul olur.
    muslera
    boey nelson abdül kazım
    torreira sergio
    barış mertens kerem
    icardi

    peki neden bu kadro? çünkü kime sorsan bu maçta oynamak ister. bu bizim gala gecemiz. hele ki gol atmak nasıl bir duygu olacak kim bilir?
    yani yazıdan da anlaşılacağı gibi tamamen dengesiz bir ruh hali ve düşüncedeyim. hem şampiyonum hem de ikinciyi belirleyeceğim, hem de kim koyarsa koysun allah razı olsun modundayım.
    şen ola cimbom şen ola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın