resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 4498
    fatih terim rest çekerek bu oyuncuyu istediğini açıkladığında taraftar ortalığı yakmış, rahmetli mustafa cengiz'e inanılmaz çirkin bir baskı yapmıştı. uğruna galatasaray teknik direktörü tarafından galatasaray başkanı taraftarın önüne atılmış bir futbolcudur. bakıyorum şimdilerde çöp katagorisinde değerlendiriliyor. herhalde kimse boey'den ders almadı.

    özelliklerine gelirsek;

    fizik kalitesi yüksek bir futbolcu. muhtemelen fransa'dan hatırladığımızdan diri dönecektir. ben talibi çıkmazsa rotasyonda katkı yapabileceğine inanıyorum. nitekim ilk geldiği dönem hiç fena değildi sahada.

    bence problem fatih terim'deydi. bu adam bir pivot forvet değil. fatih terim kendisinden pivot forvet olmasını istedi. o da haliyle olamadı. bir de formu için oyununun asli unsurlarından fizik kalitesinin çok önemli olduğunu düşününce malesef fatih terim'in futbolcunun fizik kalitesini düşüren idmanları ve rakip ceza sahasında boşluk bulmayı zorlaştıran ağır oyun anlayışıyla birleşince türkiye'de aradığını bulamadı.

    icardi'den sonra galatasaray'ın asli planı olamaz. fakat rotasyonda kesinlikle iş yapar.

    okan buruk kariyeri boyunca forvetlerden iyi verim almıştır. verim alamayacağı forveti de 1 dakika takımda tutmadığını bu sezon gördük. dolayısıyla takımda kalırsa teknik heyete güvenmek gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın