resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 1218
    doğrusunu söylemek gerekirse kendisini çok abartmışım ben. kendi içimde endişelerim vardı. itibarlı, tecrübeli ve olağandışı birini getirdiler demiştim. lâkin hiç de göründüğü gibi değilmiş.

    böyle ismi olan birinin bile takıntıları olabiliyormuş. 1 maçta bile ne çift santrafordan vazgeçti ne de üçlü orta saha kullandı. hiçbir şekilde kafasında kurduğu kurguyu bozmadı.

    okan hoca'ya bakıyorum. yeri geldi mertens'i kanat forvete koydu. tutmayınca vazgeçti. farklı isimler ile sol bek denedi. değiştirdi. mata'ya şans verdi. fiziği yetmeyince ilk 11'de denemedi bi daha.

    jesus ise değişik bir insan. performansı artan oyuncuları kesti. uzun süre şans vermediğini birden ilk 11'e koyuyor. yorgunluktan dili çıkan adamı oyunda tutmaya çalıştı. on numara istedi, sol beke koydu. forvet hattını birbirinin aynısı üç adam ile kurdu, yetmeyince beşiktaş'ın gönderdiğini aldı. serdar'ı beğenmeyip yerine samet'i aldı. arda'yı mecbur oynatmak zorunda kaldı.

    suratı asık, gülmüyor, gole sevinmiyor, oyuncusunu korumuyor. oyuncuların bile kendisinden rahatsız olduğu sen iki haftada istediklerini yapmamasından belli. yolu açık olsun. takımdan gönderilmesini istemem. bize zorluk çıkarabilecek biri değil. imparator ile kıyaslama ayıbını zaten yapmam da okan hoca'dan ders almıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın