• 431
    her şampiyonluğumuzun anormal bir hikayesi olmak zorunda mı arkadaş? bir şampiyonluğumuz da dümdüz iyi oynayarak, rahat rahat kazanılsın. yok, illaki her şampiyonluk sezonumuzda ömrümüzden ömür gitmiş ve sadece sahada değil, saha dışındaki rakipleri de yenmiş olmamız gerekiyor. yine böyle bir şampiyonluk, yine aşırı derecede anlamlı bir şampiyonluk ve yine "diğer şampiyonluklardan ayırdığımız" bir şampiyonluk.

    ben bu kadar yolumuza taş koyulan bir sezon daha hatırlamıyorum. (bkz: ilahi adalet/#3571109) dediğim gibi ilahi adalete şahsen çok inanırım. temiz kalpliler, sadece kendi işine bakanlar, başkasının ayağını kaydırmak için değil kendi başarısı için çabalayanlar, sevgiyi ön planda tutanlar ne kadar hakları yenirse yensin eninde sonunda her zaman kazanırlar. çok çalıştık, gerçekten hak etmek için elimizden gelen her şeyi yaptık sahada ve sonunda bütün engellere rağmen hak ettiğimiz şampiyonluğa eriştik.

    diğer malum iki takım gibi 100. yılımızda şampiyon olamadığımız için çok üzülmüştüm sözlük. ama cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmuş takım ünvanıyla adımızı tarihe bir kez daha yazdırdık. bu çok daha önemli.

    geçmişte ve bugünde yaşattıkların için çok teşekkür ediyorum kulübüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın