resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1844
    geçtiğimiz aydan beri süregelen probleminin formsuzluktan ziyade mental olduğunu düşünüyorum. sergio bu senenin transferleri içinde burayı en çok benimseyen isim. takımı ve taraftarı önemsiyor. sosyal medyayı okuduğunu ve umursadığını zannediyorum. bir kompozisyon problemi var; gevelediği çok pozisyon, tembel attığı çok pas var. özellikle iç saha maçlarında çok bariz artıyor. baksan hiç de özgüven sorunu yokmuş gibi bir imaj çiziyor ama çok narin bir karakteri var. kendiyle tartıştığı bir sürü yakın çekim sekans yakalıyorum. bunlarla beraber ligimizi ve ligdeki no-name oyuncuları hakir gördüğünü düşünüyorum. düdükle sonuçlanan tüm ikili mücadelelerde yüksekten davrandığını gözlemleyebilirsiniz.

    30 yaş kafası geldi sanırım sergiocuğum. bak... ayı gibi kontratı bağladın, lami cimi yapmadan topunu oyna, bağlantı oyuncumuz ol; bu taraftar lord muamelesi çeker sana kardeşim. yaşın, kontratının süresi ve yıllık ücretin imza atıldığı günden beri mesele zaten ama oynadığın zaman kimse fiyatını tartışmıyor. bu taraftar çok tripli oyuncu gördü kardeş. belhanda'yı bile yeri geldi tolore ettik ama final maçında gevelenmez. * *

    (bkz: 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı)

    acilen önümüzdeki yıllarda rezil mi yoksa vezir mi olması gerektiğine karar vermeli. yeteneği en az 2 sezon daha bizde oynamasına müsaade edecek seviyede. dilerim topunu oynasın iyi andığımız oyuncularımızdan biri olarak analım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın