resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 525
    son sivas maçında yaptığı hareket yanlıştır, galatasaray futbolcusuna yakışmazdır eyvallah, ancak verilen ceza tam anlamıyla bir skandaldır.. aslında sadece şu verilen cezaya bakarak bile ne kadar eyyamcı bir federasyona sahip olduğumuzu görebiliriz.. düşenin dostu olmaz, bu yıllardan beri böyledir türkiye'de.. sene başından beri herhangi bir galatasaray maçında keita'ya, elano'ya, arda'ya atılan tekmeleri toplayıp bir kaset yapsak bundan sonra o tekme atanı futbol sahalarından men edilecek pozisyonlar çıkar, ama rakibine denk gelmemiş bir tekmeden 4 maç ceza verirsin, çünkü o kadar iyi biliyorlar ki kimsenin buna bir şey demeyeceğini içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.. en basitinden alex ibb maçında 2 kez yaptı buna benzer hareketi birinde hiçbir şey görmedi, birinde kırmızı kart, versene sıkıyorsa alex'e 4 maç ceza.. hem barış'ın çok fazla arkası olan, camia içinde çok saygı gören, korunan bir futbolcu olmamasından dolayı, hem de şu anda çok farklı sorunlarla uğraşmamızdan dolayı varolan kaos ortamından fırsat sağlayıp geçirmilerdir bu cezayı..

    bu anlattıklarım tabii ki barış'ı haklı çıkarmak için değil ama, göz göre göre de böyle bir skandala sessiz kalmamak gerek.. keşke yönetim erken davranıp ağır bir para cezası verseydi barış'a ve ötekilere de "eğer bir hesap kesilekse bunu biz yaparız, sizin küçük oyunlarınıza alet olmayız" mesajını çaksaydı..

    edit: yazdığım ileti tam anlaşılamamış galiba.. anlatmak istediğim, üstte de söylediğim gibi barış'ı savunmak ya da verilen cezanın çok ağır olduğunu söylemek değil.. anlatmak istediğim şey, federasyonun uyguladığı çifte standart.. her maçımızda, oyuncularımıza atılan tekmeler ve sarı kart dahi gösterilmeyen pozsiyonlar dün gibi aklımda.. şimdi bir çok sorunla boğuşurken kulüp, böyle bir cezaya kimsenin itiraz edemeyeceği, edilirse eğer bahane yaratılmak isteniyor gibi bir düşünce ortaya çıkacağı bilindiği için rahatlıkla 4 maçlık bir ceza verilebiliyor, yani anlatmak istediğim eyyamcı bir federasyona sahip olmamız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın